Dennis Bierman van De Houtlijn in Berkel en Rodenrijs.
Volledig scherm
PREMIUM
Dennis Bierman van De Houtlijn in Berkel en Rodenrijs. © Jan Kok | Boomerang Fotografie

Een tuinhuis of dakkapel: onze bouwdrift is niet te stoppen en hout daardoor onbetaalbaar

Hout is niet aan te slepen. Amerikanen hebben Europees hout nodig en in Nederland zijn we aan het klussen. Tuinhuisje hier, overkapping daar. Dat heeft wel effect op de prijzen. Die zijn hoog en de levertijden lang. Het zijn ongekende tijden voor houtbedrijven. ,,Het is hout schrapen.’’

  1. Je kijkt je ogen uit op het enige echte originele Rotterdamse Speelkleed

    Je kijkt je ogen uit op het enige echte originele Rotterdam­se Speelkleed

    De eerste versie vloog twee jaar geleden de winkel uit, maar nu is het weer te koop: het enige echte originele Rotterdamse Speelkleed. Met een kleurrijke wirwar van straten, pleinen en bruggen, plus onze schitterende iconen zoals de Markthal, De Kuip en Rotterdam Centraal. Een stukje groter dan de vorige uitvoering, zodat nu twee kinderen tegelijk zich kunnen vermaken op deze ‘zachte plattegrond’ van de Maasstad.
  2. Excelsior zet flinke stap op weg naar groter stadion: ‘We hopen plan eind dit jaar klaar te hebben’

    Excelsior zet flinke stap op weg naar groter stadion: ‘We hopen plan eind dit jaar klaar te hebben’

    Voetbalclub Excelsior Rotterdam heeft een belangrijke stap gezet in de uitvoering van de ambitieuze stadionplannen. Bouwer Cordeel, ontwikkelaar Stebru en Impact vastgoed zijn gestrikt om een handje te helpen bij het verder uitwerken van het project, dat de Kralingse club onder andere een grotere thuisbasis à 6500 zitplaatsen moet opleveren, plus 400 woningen op de hoeken van het complex.