Binnenkijken bij Stijn en Aimee Heijdenrijk die op het water wonen. Pas toen enkele potentiële kopers afhaakten, konden zij hun slag slaan.
Volledig scherm
PREMIUM
Binnenkijken bij Stijn en Aimee Heijdenrijk die op het water wonen. Pas toen enkele potentiële kopers afhaakten, konden zij hun slag slaan. © Frank de Roo

Een lot uit de loterij: Stijn en Aimee wonen in de ‘eerste drijvende straat’ van de stad

BinnenkijkenDe eerste waterwoningen in de Nassauhaven arriveerden dertien maanden geleden op de kop van Feijenoord. Bij aanvang van het unieke drijvende woonproject was er al geen unit meer te krijgen. Stijn en Aimee Heijdenrijk stuitten eind vorig jaar bij toeval op een woning die toch weer te koop kwam te staan.

 1. Je kijkt je ogen uit op het enige echte originele Rotterdamse Speelkleed

  Je kijkt je ogen uit op het enige echte originele Rotterdam­se Speelkleed

  De eerste versie vloog twee jaar geleden de winkel uit, maar nu is het weer te koop: het enige echte originele Rotterdamse Speelkleed. Met een kleurrijke wirwar van straten, pleinen en bruggen, plus onze schitterende iconen zoals de Markthal, De Kuip en Rotterdam Centraal. Een stukje groter dan de vorige uitvoering, zodat nu twee kinderen tegelijk zich kunnen vermaken op deze ‘zachte plattegrond’ van de Maasstad.
 2. Man met vals identiteitsbewijs aangehouden met bijna 30.000 euro cash in een doos in zijn hotelkamer

  Man met vals identi­teits­be­wijs aangehou­den met bijna 30.000 euro cash in een doos in zijn hotelkamer

  De Zeehavenpolitie Rotterdam heeft in de nacht van woensdag op donderdag een man aangehouden die een bedrag van 28.300 euro in cash op zijn hotelkamer bewaarde. De man had geen aannemelijke verklaring over de herkomst van het geld en wordt verdacht van witwassen. Ook had de man een vals identiteitsbewijs bij zich en bleek hij in Duitsland nog een vrijheidsstraf open te hebben staan.