Drie aangehouden verdachten voor aanval met kapmes onschuldig, rol vierde verdachte onduidelijk

De politie heeft drie van de vier arrestanten in het onderzoek naar het kapmesincident in Rotterdam-Charlois vrijgelaten omdat ze onschuldig zijn. Of de vierde zich ooit voor de rechtbank moet verantwoorden voor de aanval met een machete op een 23-jarige man, afgelopen dinsdag op de Carnisselaan, is ongewis: over zijn lot moet nog een beslissing worden genomen.

Het slachtoffer werd aangevallen met een machete, waarna hij naar het ziekenhuis moest worden overgebracht voor behandeling. De vier gevluchte verdachten werden aangehouden langs de A13. Daarbij werd een waarschuwingsschot gelost. De verdachten komen allen uit Den Haag en zijn tussen de 17 en 19 jaar oud. Naar nu bekend is geworden, hebben drie van de vier knapen niets met de zaak te maken.

Het slachtoffer verkeert buiten levensgevaar.

Bij de steekpartij raakte een 23-jarige man gewond.
Volledig scherm
Bij de steekpartij raakte een 23-jarige man gewond. © MediaTV
  1. Nieuwe coalitie voelt als ‘dolksteek’ voor grootste partij van Krimpen
    PREMIUM

    Nieuwe coalitie voelt als ‘dolksteek’ voor grootste partij van Krimpen

    Na vijf maanden ruzie en conflicten krijgt Krimpen aan den IJssel een nieuwe coalitie. De SGP keert terug in het college. Ook de VVD zit erbij. Die partij wordt door Stem van Krimpen verweten ‘achter de rug’ van het vorige college een nieuw akkoord te hebben gesmeed. ,,Een dolksteek’’, vindt Stem-wethouder Kirsten Jaarsma, wiens partij de stekker er in december vorig jaar uittrok omdat het vertrouwen in de VVD ‘onherstelbaar’ was beschadigd.