‘Doodgestoken Lisa (25) dacht dat nachtelijk bezoek een inbreker was’

videoDe 25-jarige Lisa uit Vlaardingen, die in de nacht van maandag op dinsdag werd doodgestoken in haar portiekflat in de Vlaardingse Van ’t Hoffstraat, dacht dat er een inbreker voor de deur stond. Ze belde daarom twee vriendinnen. De vrouwen deden vandaag, pal na afloop van de stille tocht, hun verhaal tegenover deze krant.

,,We zijn er kapot van”, snikt Latifa, die niet met haar achternaam in de krant wil. De Vlaardingse, die Lisa niet lang zegt te kennen, maar wel een goede band met haar had, vertelt: ,,Zij belde mij in paniek op. Er werd hard gebonsd, vermoedelijk op de deur. Wij, ik en een vriendin, zijn er toen direct naar toe gerend. Ze dacht dat er een inbreker voor de deur stond. We wilden haar helpen.”

  1. Sportclub Feyenoord buigt zich alsnog over bod à 15 miljoen euro op ‘Kuipaandelen’

    Sportclub Feyenoord buigt zich alsnog over bod à 15 miljoen euro op ‘Kuipaande­len’

    Het bod van de Vrienden van de Kuip op de stadionaandelen van de Sportclub Feyenoord wordt de komende weken onder de loep genomen. Dat is de uitkomst van een algemene ledenvergadering vanavond op Varkenoord. Er waren te weinig leden aanwezig om een knoop door te hakken over het ‘splitsen’ van de aandelen, wat de komst van een nieuw stadion voor Feyenoord weer een stap dichterbij zou brengen.