De BBQ Drive-Thru van Brasserij de Berg in Nieuwerkerk aan den IJssel is een succes. Op de voorgrond Erik van den Berg.
Volledig scherm
PREMIUM
De BBQ Drive-Thru van Brasserij de Berg in Nieuwerkerk aan den IJssel is een succes. Op de voorgrond Erik van den Berg. © Frank de Roo

Dit restaurant begon een BBQ drive-thru: ‘Het is net de McDrive, maar dan kleiner en beter’

Het is bepaald niet nieuw dat horecazaken door de coronamaatregelen creatief moeten zijn om inkomsten binnen te krijgen. Maar nadat Brasserij de Berg in Nieuwerkerk aan den IJssel al was overgegaan op afhalen en thuisbezorgen, kwam eigenaar Erik van den Berg (57) op het idee voor een BBQ drive-thru. ,,Elke euro die we hiermee meer verdienen, is er één.’’

  1. Zeeuwse thuiskoks: Thijs maakt zalm in pancetta
    Play

    Zeeuwse thuiskoks: Thijs maakt zalm in pancetta

  2. Jeugd geniet van online-bingo Kinderopvang Walcheren: 'Eindelijk weer iets samen doen'
    Play

    Jeugd geniet van online-bin­go Kinderop­vang Walcheren: 'Eindelijk weer iets samen doen'