Kimberly Pronk (rechts ) samen met haar moeder Carla in hun kledingwinkel LOF Boutique.
Volledig scherm
PREMIUM
Kimberly Pronk (rechts ) samen met haar moeder Carla in hun kledingwinkel LOF Boutique. © Frank de Roo

Dit is niet zomaar een boetiekje. Vrouwen uit heel Nederland staan ervoor ‘in de rij’

Made in 010Als makelaar verhuurde Kimberly Pronk (35) winkelpandjes in Rotterdam. Toen ze destijds op straat kwam te staan door de crisis besloot ze zelf één van die boetiekjes te huren. Dat zou voor even tussendoor zijn, dacht ze, maar mede dankzij social media werd haar kledingwinkel een groot succes. Al bijna tien jaar komen vrouwen uit heel Nederland speciaal naar LOF Boutique om een outfit te scoren.

 1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
  PREMIUM

  Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

  Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”
 2. 35 aanhoudingen na onrustig voetbalfeest in Rotterdam, agent loopt gehoorschade op
  MET VIDEO/UPDATE

  35 aanhoudin­gen na onrustig voetbal­feest in Rotterdam, agent loopt gehoorscha­de op

  Enkele honderden voetbalsupporters hebben dinsdagavond in het centrum van Rotterdam gevierd dat Marokko de kwartfinale van het WK voetbal heeft bereikt. Aanvankelijk gebeurde dat vooral uitbundig, maar naarmate de avond vorderde werd de sfeer grimmiger en klonken steeds vaker knallen van zwaar vuurwerk. Een agent liep daarbij gehoorschade op. Ook werden veel rookbommen afgestoken. De politie hield 35 feestvierders aan vanwege onder andere het afsteken van vuurwerk, het niet kunnen tonen van een identiteitsbewijs en belediging.