Deze tatoeagesalon schildert klompen voor het Erasmus MC (en dat is niet alleen voor de mooi)

videoGeen klanten tatoeëren maar klompen schilderen. Het personeel van Tattoo Bob op Rotterdam-Katendrecht heeft zich tijdelijk toegelegd op het verfraaien van schoeisel voor artsen en verpleegkundigen op de ic. Dat is niet alleen voor de mooi: door de gepersonaliseerde klompen herkent het personeel in het Erasmus MC elkaar beter. Zeker nu iedereen vanwege de coronacrisis dezelfde witte pakken en maskers draagt, is dat handig.

Internist Rozemarijn van Bruchem-Visser speelde al een tijdje met het idee ‘iets’ te doen met haar ‘werkklompen’. Ze zag ooit een tv-programma waarin tatoeëerders hun tatoeage eerst uittekenden op vloeipapier voordat ze met naald en inkt aan de slag gingen. Misschien maar eens een keer langs een tatoeagesalon, dacht Van Bruchem-Visser toen.

  1. LIVE | Toch enkele ‘marathonlopers’ in Rotterdam, verkeersregelaars weigeren strandgangers bij Maasvlakte

    LIVE | Toch enkele ‘marathon­lo­pers’ in Rotterdam, verkeersre­ge­laars weigeren strandgan­gers bij Maasvlakte

    Op deze zonnige zondag heeft de regio maatregelen getroffen om mogelijke drukte tegen te gaan. Zo zijn de wegen naar het Kralingse Bos en het Maasvlaktestrand afgesloten. Ook rijdt onze krant de route van de Rotterdamse marathon, die eigenlijk vandaag had moeten plaatsvinden. Lees hier alle updates over het coronavirus in de Rotterdamse regio. De eerdere ontwikkelingen zijn hier terug te lezen.