De Rotterdamse Ramone Bendt stuurde samen met een aantal andere vrouwen massaal berichten over Zwarte Piet naar (inter)nationale beroemdheden. Zij kregen reactie van Kim Kardashian.
Volledig scherm
De Rotterdamse Ramone Bendt stuurde samen met een aantal andere vrouwen massaal berichten over Zwarte Piet naar (inter)nationale beroemdheden. Zij kregen reactie van Kim Kardashian. © AD / Jan de Groen

Deze student gaat viral met Zwarte Piet-bericht en krijgt zelfs reactie van Kim Kardashian

Een reactie van Kim Kardashian is het allerlaatste wat de Rotterdamse Ramone Bendt (18) had verwacht. De realityster reageerde op het bericht om Zwarte Piet in de ban te doen. De actie, die zij samen met een groep anderen opzette, gaat inmiddels viraal.

  1. Laatste stuk China verdwijnt van Katendrecht: ‘Op de Kaap geen Chinees meer? Da’s best wel raar’
    PREMIUM

    Laatste stuk China verdwijnt van Katend­recht: ‘Op de Kaap geen Chinees meer? Da’s best wel raar’

    Met het verdwijnen van Chinees restaurant Wing Wah, dat al enige jaren leegstond, verdwijnt een stuk geschiedenis van Katendrecht. Wing Wah was, mede dankzij de illustere eigenaresse ‘Tante Sjaan’ Baaij, lange tijd dé zaak voor echt Chinees eten. Binnenkort vestigt zich in het pand een andere horecazaak, en gaan de karakteristieke gele letters van de gevel. Aanleiding voor een duik in het verleden.