Als het aan Tijs van Ruth en Ruud Reutelingsperger ligt, schaffen alle Rotterdamse huishoudens een regenton aan.
Volledig scherm
Als het aan Tijs van Ruth en Ruud Reutelingsperger ligt, schaffen alle Rotterdamse huishoudens een regenton aan. © Jan van Eijndhoven

Deze man wil Rotterdammers aan een regenton helpen (en daar helpt hij ook werklozen mee)

Zoveel mogelijk Rotterdammers aan een regenton helpen. Dat is het doel van Rotterdammer Tijs van Ruth van Waterleider die al jaren bezig is met groene waterinitiatieven in de stad. Tegen lage kosten wil hij inwoners aan regentonnen helpen en ze ook voor hen laten installeren. Binnen één dag hebben vijftig huishoudens een bestelling geplaatst. Vanaf januari worden de regentonnen geplaatst. 

 1. Verdachten van brute woningoverval op 98-jarige man in Krimpen: ‘Wij hebben hier niks mee te maken’
  PREMIUM

  Verdachten van brute woningover­val op 98-jarige man in Krimpen: ‘Wij hebben hier niks mee te maken’

  Twee mannen, die ervan worden verdacht in mei 2019 een 98-jarige man op brute wijze in zijn woning in Krimpen aan den IJssel te hebben overvallen, moesten dinsdag opnieuw voor de rechter verschijnen. Tegen de 22-jarige I.F. en de 28-jarige A.K. werden in juni gevangenisstraffen van 7,5 en 8 jaar geëist. De rechtbank ging vandaag verder met de zaak, omdat in juni bekend werd dat de twee mogelijk een deal hadden gesloten.
 2. Joost Eerdmans als opvolger van Baudet: unieke kans of stap in wespennest?
  PREMIUM
  analyse

  Joost Eerdmans als opvolger van Baudet: unieke kans of stap in wespennest?

  Joost Eerdmans geldt als een belangrijke kandidaat om Thierry Baudet op te volgen als partijleider van Forum voor Democratie. Door de diepe crisis in de partij, die vorig jaar bij de Provinciale Statenverkiezingen nog de grootste van Nederland was, lijkt de weg naar de nummer één positie van Forum open te liggen. Maar komt de huidige Leefbaar Rotterdam-fractievoorzitter niet in een wespennest terecht?
 1. Youp van 't Hek oefent oudejaarsconference in Middelburg
  Play

  Youp van 't Hek oefent oudejaars­con­fe­ren­ce in Middelburg

 2. Te koop bij Bob: een kopie van Max Verstappens bolide
  Play

  Te koop bij Bob: een kopie van Max Verstap­pens bolide