Arjen Littooij, directeur van de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond, gaat naar de politie- en brandweerspelen in China. Over twee jaar worden die in Rotterdam gehouden.
Volledig scherm
PREMIUM
Arjen Littooij, directeur van de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond, gaat naar de politie- en brandweerspelen in China. Over twee jaar worden die in Rotterdam gehouden. © Getty Images

Deze man heeft dubbelrol in China op de politie- en brandweerspelen

Arjen Littooij vertrekt eind deze week naar China voor de World Police & Fire Games (WPFG). De directeur van de Veiligheidsregio heeft een bijzondere dubbelrol in de miljoenenstad Chengdu. Hij gaat als sporter én bereidt zich voor op de organisatie van deze spelen in Rotterdam in 2021.

  1. Jagers gaan honderden reeën afschieten vanwege toenemend aantal ongelukken in verkeer
    PREMIUM

    Jagers gaan honderden reeën afschieten vanwege toenemend aantal ongelukken in verkeer

    Jagers gaan de komende jaren honderden reeën schieten in Zuid-Holland. De populatie in onder meer de Hoeksche Waard, op Goeree-Overflakkee en Voorne-Putten neemt sterk toe. Dit leidt volgens cijfers van de Faunabeheereenheid Zuid-Holland tot een flinke stijging van het aantal aangereden dieren. Het afschieten van de reeën gebeurt waarschijnlijk vanaf oktober. De provincie stelt dat het plan aan de eisen voldoet.