Demiun Jansen op het dakterras van zijn huis met zijn pleegmoeder Marian Rink. Op zijn arm staat een tatoeage van zijn overleden, biologische moeder Denise. Zo is hij ‘omringd’ door zijn beide moeders.
Volledig scherm
PREMIUM
Demiun Jansen op het dakterras van zijn huis met zijn pleegmoeder Marian Rink. Op zijn arm staat een tatoeage van zijn overleden, biologische moeder Denise. Zo is hij ‘omringd’ door zijn beide moeders. © Fleur Beerthuis

De ene moeder van Demiun staat op zijn arm en de andere altijd achter hem

Ik zeg jeWaar hun opa en oma spreken over Rotjeknor, hebben zij het over Roffa. Zijn volwassenen druk met huisje-boompje-beestje, zij hebben andere dingen aan hun hoofd. Ze zijn 17, bijna volwassen, wonen in of rond Rotterdam en doen hun verhaal. Demiun Jansen uit Ridderkerk is niet graag jarig. ,,Op die dag overleed mijn biologische moeder.”

 1. Aanstaande bruiden konden door de lockdown niet naar Jessica, dus bracht zij de trouwjurken naar hen
  PREMIUM

  Aanstaande bruiden konden door de lockdown niet naar Jessica, dus bracht zij de trouwjur­ken naar hen

  Het zal je maar gebeuren: je opent net een bruidswinkel in september, kondigt de minister-president drie maanden later aan dat het land in lockdown gaat. Voor veel ondernemers moesten de fysieke winkels dus dicht. ,,Ik heb er een nacht van wakker gelegen, maar de dag erna heb ik alles omgegooid”, vertelt de Rijsoordse Jessica Charité-Hoogvliet (32) van Something Blue Bruidsmode in Barendrecht.
 1. Vermiste poes Gila uit Almere duikt op in Kapelle
  Play

  Vermiste poes Gila uit Almere duikt op in Kapelle

 2. Vwo-examen geschiedenis: 'Mondkapje op, en gewoon gaan'
  Play

  Vwo-exa­men geschiede­nis: 'Mondkapje op, en gewoon gaan'