De afslag vanaf het Rotterdamse Hofplein naar de Kruiskade is de komende vijf weken afgesloten. Dat betekent nog meer opstoppingen op het toch al drukke verkeersplein.
Volledig scherm
De afslag vanaf het Rotterdamse Hofplein naar de Kruiskade is de komende vijf weken afgesloten. Dat betekent nog meer opstoppingen op het toch al drukke verkeersplein. © AD

De drukte houdt niet op: wéér verkeerschaos op het Hofplein

Alsof extra lang wachten voor het Rotterdamse Hofplein door ‘foute’ verkeerslichten nog niet voldoende is, is er sinds maandag nog meer ‘rijvertragingstijd’: de afslag naar de Kruiskade ligt eruit. Daar moest menig automobilist maandagochtend aan wennen, de files waren nog langer dan normaal. 

  1. Roostermaker Gerrit verrast zieke collega: 1000 leerlingen en leraren zwaaien naar ziekenhuisraam

    Roosterma­ker Gerrit verrast zieke collega: 1000 leerlingen en leraren zwaaien naar ziekenhuis­raam

    Roostermaker Gerrit Janssen van het Guido de Brès, een middelbare school in Rotterdam-IJsselmonde, kreeg donderdagochtend te horen dat zijn collega Diana Goud in een ziekenhuiskamertje ligt met uitzicht op de school. Janssen handelde snel want binnen drie kwartier kreeg hij de administratie zover om door de speakers van de school, de leerlingen en het personeel op te roepen om onder het ziekenhuisraam van mevrouw Goud te zwaaien.