Wethouder Arjen van Gils (rechts) en architect Adriaan Geuze proberen de Coolsingel-schommel uit. De bekendste straat van Rotterdam werd zaterdagmiddag officieel heropend.
Volledig scherm
Wethouder Arjen van Gils (rechts) en architect Adriaan Geuze proberen de Coolsingel-schommel uit. De bekendste straat van Rotterdam werd zaterdagmiddag officieel heropend. © Jan Kok | Boomerang Fotografie

De Coolsingel klaar? De bouwhekken zijn zo weer terug

De Coolsingel in hartje Rotterdam is klaar, maar dat betekent niet dat er voorlopig niet meer gebouwd wordt. Sterker nog, er zijn volop plannen voor de stadsboulevard.

 1. Reconstructie van dé kwestie die Rotterdam al tien jaar in zijn greep houdt: waarom lukt het niet met het nieuwe Feyenoordstadion?
  PREMIUM
  reconstructie

  Reconstruc­tie van dé kwestie die Rotterdam al tien jaar in zijn greep houdt: waarom lukt het niet met het nieuwe Feyenoord­sta­di­on?

  Al tien jaar droomt Feyenoord van een nieuw stadion. Al tien jaar denkt de gemeente mee. Maar nog altijd is er geen beslissing. Hoe kan dat? Reconstructie van een slepend proces, met hoofdrollen voor falende bestuurders, rivaliserende multimiljonairs en fanatieke supporters. ‘Als dit niet lukt, zoekt Feyenoord het zelf maar uit.’
 1. Open Podium: Martijn Hop zingt graag alleen, maar nog liever samen
  Play

  Open Podium: Martijn Hop zingt graag alleen, maar nog liever samen

 2. Scooterrijder (16) zwaargewond bij botsing met auto in Cadzand
  Play

  Scooterrij­der (16) zwaarge­wond bij botsing met auto in Cadzand