De opruimactie 'Bakkie voor een zakkie' moet het zwerfafval in het Kralingse Bos verminderen. Wie een volle vuilniszak inlevert bij Beach House Het Kralingse Bos bij het badstrand krijgt gratis een bakkie koffie.
Volledig scherm
De opruimactie 'Bakkie voor een zakkie' moet het zwerfafval in het Kralingse Bos verminderen. Wie een volle vuilniszak inlevert bij Beach House Het Kralingse Bos bij het badstrand krijgt gratis een bakkie koffie. © RV

Dat is leuk (en lekker): een ‘bakkie voor een zakkie’ in het vervuilde Kralingse Bos

Eén grote puinzooi. Dat is het Kralingse Bos na een mooie dag. En door corona komt er meer bezoek en is het nóg erger geworden. Hoeveel afvalbakken de gemeente Rotterdam ook neerzet, veel bezoekers vertikken het. Wellicht dat de vandaag gestarte opruimactie ‘Bakkie voor een Zakkie’ het ei van Columbus is. Lever een volle vuilniszak in bij Beach House Het Kralingse Bos, de horecazaak bij het strandje, en krijg gratis een kopje koffie. Of een ijsje.

  1. Lynn (17) heeft maar één doel voor ogen: een succesvolle voetbalcarrière
    PREMIUM
    Ik zeg je

    Lynn (17) heeft maar één doel voor ogen: een succesvol­le voetbalcar­riè­re

    Waar hun opa en oma spreken over Rotjeknor, hebben zij het over Roffa. Zijn volwassenen druk met huisje-boompje-beestje, zij hebben andere dingen aan hun hoofd. Ze zijn 17, bijna volwassen, wonen in of rond Rotterdam en doen hun verhaal. Lynn Groenewegen voetbalt vijf keer per week met hart en ziel bij Feyenoord Vrouwen: „Ik heb maar één doel voor ogen! Twijfel past daar niet bij.”