Coverzanger Wim Dalmee
Volledig scherm
PREMIUM
Coverzanger Wim Dalmee © Frank de Roo

Coverzanger Wim Dalmee (60): ‘Als ik optreed, is het binnen drie minuten een dolle boel’

In de spiegelIn de Spiegel vertellen inwoners in de regio uitgebreid over zichzelf. Vandaag: Wim Dalmee (60) die al op zijn 5de met zingen begon en naam heeft gemaakt als coverzanger. Over mensen entertainen, ‘Hilversum’ en gewoon doen.

 1. Dodelijke steekpartij op lieflijk landgoed in Rockanje: ‘Had ik hier niet verwacht’
  PREMIUM

  Dodelijke steekpar­tij op lieflijk landgoed in Rockanje: ‘Had ik hier niet verwacht’

  De vogeltjes fluiten vrolijk in het overdadige groen in het buitengebied van Rockanje. Hotel Olaertsduyn ligt - net als het gelijknamige landgoed - lieflijk verscholen tussen metershoge bomen. Een ideale plek als conferentieoord of voor topoverleg op de hei, maar deze plek op het eiland Voorne-Putten was woensdagmorgen vroeg het decor van een steekpartij met een dodelijk slachtoffer. De politie heeft daarvoor een 40-jarige Kroaat aangehouden.
 2. Het rauwe koekjesdeeg van Let's Dough It kun je wél veilig snoepen, in 125 verschillende smaken

  Het rauwe koekjes­deeg van Let's Dough It kun je wél veilig snoepen, in 125 verschil­len­de smaken

  Als Sylke Kempe koekjes ging bakken, at ze altijd het liefst het deeg rauw op. Ze besloot van deze ‘guilty pleasure’ haar baan te maken en ontwikkelde voor haar webwinkel Let's Dough It een recept zonder ei, waardoor het rauwe deeg veilig gesnoept kan worden. Inmiddels is haar kleine keuken in Rotterdam vervangen door een bedrijfsruimte van 300 vierkante meter en verkoopt ze ruim 125 verschillende smaken koekjesdeeg.