Jelle den Boer (links) en Eric de Jonge zijn verwoede verzamelaars.
Volledig scherm
PREMIUM
Jelle den Boer (links) en Eric de Jonge zijn verwoede verzamelaars. © -Voor deze supporters is een Feyenoordkaartje meer dan een ticket: ‘Zo blij als een kind met bijzonder exemplaar’

De iconische lange manen van John de Wolf, die wapperden over het Feyenoord-shirt, wakkerden in de jaren '90 een liefde aan voor de club uit Rotterdam-Zuid. Het zal voor vele generatiegenoten met een rood-wit hart gelden, maar de uit Zierikzee afkomstige Jelle den Boer (36) en Eric de Jonge (37) geven sinds enkele jaren op een wel heel bijzondere manier invulling aan hun passie. Het resultaat is een imposante verzameling van duizenden wedstrijdkaartjes.

  1. Vernietigde Kenan B. bij fatale brand aan Hilledijk bewijsmateriaal van tien jaar oude moord?
    PREMIUM

    Vernietig­de Kenan B. bij fatale brand aan Hilledijk bewijsmate­ri­aal van tien jaar oude moord?

    Volgens het Openbaar Ministerie zou de fatale brand aan de Hilledijk in Rotterdam-Zuid april vorig jaar mogelijk verband houden met een moordonderzoek in België. Dat schrijft de Belgische nieuwssite HLN. Kenan B. (55) kreeg begin dit jaar te horen dat hij tien jaar de cel in moet voor de brandstichting, waarbij de 27-jarige Robert Hendrix om het leven kwam. Er is wellicht een link tussen de brand en het onderzoek naar de 10 jaar oude ‘duinenmoord’ in Zeebrugge, waar Milena Raycheva (26) om het leven werd gebracht.