Volledig scherm
De bestuurder zag een rotonde over het hoofd en kwam uiteindelijk tot stilstand in de voortuin van een woning. © Media TV

BMW-rijder ziet rotonde over het hoofd en boort zichzelf in voortuin

De bewoners van een huis aan de Molenlaan in Rotterdam-Hillegersberg zullen vanavond gek hebben opgekeken toen er ineens door de heg van hun voortuin een dure BMW kwam. De auto, met daarin een man en een vrouw, was even daarvoor van de weg geraakt. De twee inzittenden zijn met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Het hachelijke avontuur begon toen de al op leeftijd zijnde bestuurder op de Molenlaan een rotonde over het hoofd zag. Hij schoot daarop met zijn Duitse bolide over het fietspad en raakte de muur van een apotheek aan de Van Beethovensingel alvorens hij tot stilstand kwam in de voortuin van de woning.

Waarom de man de macht over het stuur verloor, weet de politie nog niet. Behalve de inzittenden raakte wonderwel niemand gewond. De BMW van het type X3 kost nieuw dik 60.000 euro.

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Rotterdam en omgeving? Schrijf je hier in voor onze gratis nieuwsbrief!