Bezoekers van Rotterdam Ahoy moeten opletten nu de route naar het beurscomplex weer is veranderd. En uitkijken voor passerende bussen.
Volledig scherm
PREMIUM
Bezoekers van Rotterdam Ahoy moeten opletten nu de route naar het beurscomplex weer is veranderd. En uitkijken voor passerende bussen. © Jan Kok | Boomerang Fotografie

Binnenkort naar Ahoy? Opgepast, want het lijkt wel een hindernisbaan op straat

Voetgangers bij Rotterdam-Zuidplein moeten deze dagen bijna ogen in hun achterhoofd hebben, zo’n chaos is het op straat. Overal wordt gewerkt en liggen wegen open. Het is zoeken naar de juiste looproutes, die ook nog eens steeds veranderen. De weg naar Rotterdam Ahoy lijkt wel een hindernisbaan. En dat is met vele muziekconcerten en vakbeurzen de komende dagen in Ahoy geen pretje.

  1. Vegaburgers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesvervangers zijn wél een goede keuze?
    PREMIUM
    Koken & Eten

    Vegabur­gers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesver­van­gers zijn wél een goede keuze?

    Uit een analyse van meer dan 500 verschillende vegetarische burgers, worsten, balletjes en schnitzels uit de supermarkt blijkt dat vleesvervangers vaak te veel vet en te weinig eiwitten bevatten. Volgens TestAankoop in België zijn de meeste veggieburgers enorm bewerkt en doen ze de gezondheid van de consument meer kwaad dan goed. Hoe kies je dan de juiste vleesvervanger? En bestaan er voedzame alternatieven?