Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP XTRA

Bewoners Kerkepad schrikken overvallers aan voordeur af

De politie heeft vanavond drie mannen aangehouden die probeerden een woning te overvallen aan het Kerkepad in Rotterdam-Delfshaven. De bewoners wisten vier overvallers aan de voordeur af te schrikken. Een verdachte is nog voortvluchtig. 

De vier overvallers waren nog niet de woning binnengedrongen. Ze stonden bij de voordeur toen ze werden afgeschrikt door de bewoners. Ook de buren kwamen erbij. De politie kon drie verdachten aanhouden. De zoektocht naar de vierde verdachte is in volle gang. 

Elke ochtend op de hoogte van het laatste nieuws in Rotterdam en omgeving? Schrijf je hierin voor onze gratis nieuwsbrief.

  1. KOZP gaat demonstreren in Rotterdam ‘tegen politiegeweld in de VS en de EU’
    PREMIUM
    UPDATE

    KOZP gaat demonstre­ren in Rotterdam ‘tegen politiege­weld in de VS en de EU’

    De actiegroep Kick Out Zwarte Piet (KOZP) gaat woensdag op het Schouwburgplein in Rotterdam een protestactie houden tegen het door haar veronderstelde politiegeweld tegen zwarten in de VS en de EU. Aanleiding is de dood van George Floyd in de Amerikaanse stad Minneapolis, die vorige week na een hardhandige arrestatie door de politie overleed. Zijn dood heeft in de VS geleid tot massademonstraties, chaos en plunderingen.