Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP XTRA

Bewoners Kerkepad schrikken overvallers aan voordeur af

De politie heeft vanavond drie mannen aangehouden die probeerden een woning te overvallen aan het Kerkepad in Rotterdam-Delfshaven. De bewoners wisten vier overvallers aan de voordeur af te schrikken. Een verdachte is nog voortvluchtig. 

De vier overvallers waren nog niet de woning binnengedrongen. Ze stonden bij de voordeur toen ze werden afgeschrikt door de bewoners. Ook de buren kwamen erbij. De politie kon drie verdachten aanhouden. De zoektocht naar de vierde verdachte is in volle gang. 

Elke ochtend op de hoogte van het laatste nieuws in Rotterdam en omgeving? Schrijf je hierin voor onze gratis nieuwsbrief.

  1. Rotterdamse politieagent (bijna) uit de kleren voor Tetris-Challenge

    Rotterdam­se politie­agent (bijna) uit de kleren voor Te­tris-Challenge

    Als je meedoet aan een challenge, kan je het maar beter goed doen moeten ze bij politieteam Rijnmond-Oost gedacht hebben. Op sociale media plaatst de politie een foto van een agent die in zijn onderbroek, shirt én sokken op de grond ligt. Hulpdiensten in heel Europa doen mee aan de Tetris-Challenge, waarbij alles wat in hun voertuigen zit, wordt uitgestald. ‘The next level...en tevens het laatste level’, knipoogt de politie bij het kiekje.