Volledig scherm
Streetartist Eelco van den Berg, directeur van Miss Publicity en directeur van Bilderberg Parkhotel Erik de Wit (r) reikten het vaatje uit aan Patrick van der Jagt. © Miss Publicity

Beschilderd haringvaatje voor Patrick ‘Caveman’ van der Jagt

Patrick van der Jagt, bekend van het televisieprogramma The Rotterdam Project van Beau van Erven Dorens, heeft een speciaal beschilderd haringvaatje gekregen in het Bilderberg Park Hotel in Rotterdam.

Streetartist I am Eelco (Eelco van den Berg) beschilderde het vaatje live op het haringfestijn. Het is voor de derde keer dat het hotel samen met PR-bureau Miss Publicity een vaatje uitreikt aan iemand die veel voor de stad betekent.

Patrick werd beroemd door het programma waarbij Rotterdamse daklozen een halfjaar lang intensief werden gevolgd. Patrick, die verslaafd was, werd clean en gooide het roer volledig om. Hij gooit hoge ogen met zijn foto's van de Maasstad, die hij naar eigen zeggen heel anders bekijkt dan de meeste mensen. ,,Door het leven op straat kijk ik anders naar de stad en zie ik dingen die andere mensen vaak niet zien. Dat geef ik weer in mijn fotografie.’’ Op Instagram heeft hij meer dan 90.000 volgers.

Bij de opening van zijn foto-expositie in mei stond een lange rij belangstellenden voor de Fenixloods II op Katendrecht. 

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Rotterdam en omgeving? Schrijf je hier in voor onze gratis nieuwsbrief!