Volledig scherm
Politiehond Bumper. © Politie

Bedankje voor Bumper: maak een uitzwaaivideo voor de politiehond

Hij bezorgde de afgelopen jaren tienduizenden internetters bijna dagelijks een glimlach door zijn belevenissen op sociale media te posten. Nu Bumper na tweeënhalf jaar met vervroegd pensioen gaat als influencer, is het tijd om iets terug te doen: maak een uitzwaaivideo voor de Rotterdamse politiehond en mail die naar deze site.

De filmpjes, waarin lezers de hond bijvoorbeeld kunnen vertellen welk verhaal hen nog het meest bijstaat, mogen maximaal 30 seconden duren. De beste filmpjes verschijnen op deze site. Mailen kan naar rd.reageren@ad.nl.

Wij zullen je gegevens niet voor andere doeleinden gebruiken. Meer informatie vind je in ons privacy-statement.

Elke ochtend op de hoogte van het laatste nieuws uit Rotterdam en omstreken? Schrijf je hier gratis in!

  1. ‘Nu Maastunnel open is, hopen we het snel weer drukker te krijgen’

    ‘Nu Maastunnel open is, hopen we het snel weer drukker te krijgen’

    Caroline van Zanten (52) is een van die vele Rotterdammers die heeft zitten aftellen tot het moment dat de Maastunnel na een lange renovatie weer normaal te gebruiken zou zijn. Vanochtend vroeg om 06.00 uur was het zover. Ze kwam er expres een paar minuten te laat voor op haar werk bij het Esso tankstation aan de 's-Gravendijkwal, want ze wilde na twee jaar omrijden en fietsen per se de eerste de beste werkdag weer door de tunnel tuffen met haar Opel Corsa.