Volledig scherm
File op de A29 en N217 door een autobrand. © ANWB Verkeer

Autobrand A29 zorgt voor drukke ochtendspits: file inmiddels opgelost

updateEen hybride auto vloog vanmorgen op de A29 richting Rotterdam in brand. Tussen knooppunt Hellegatsplein en Barendrecht stond het verkeer zo goed als stil. De rechterrijstrook was afgesloten. 

Tijdens het dieptepunt deed het verkeer ruim drie uur langer over de afstand van zo’n 14 kilometer tussen de twee knooppunten. 

Het verkeer op de N217, in de Hoeksche Waard, stond ook vast. De combinatie van een drukke ochtendspits en het brandende voertuig, zorgde voor een flinke vertraging. De brand was binnen een kwartier geblust.

  1. Wethouder Van Gils ziet geen obstakels meer: ‘Nieuw stadion Feyenoord open in 2025’
    PREMIUM

    Wethouder Van Gils ziet geen obstakels meer: ‘Nieuw stadion Feyenoord open in 2025’

    Er zijn wat de gemeente Rotterdam betreft geen grote obstakels meer die de bouw van een nieuw stadion voor Feyenoord op Zuid kunnen dwarsbomen. Die conclusie trekt verantwoordelijk wethouder Arjan van Gils (D66, majeure projecten). De veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond heeft positief geadviseerd op het bestemmingsplan voor zo’n voetbaltempel op de oever van de Nieuwe Maas. De stikstofdiscussie heeft geen invloed op het project en er is ‘op een haar na’ een deal met laboratorium TLR. ,,Wat ons betreft is alles klaar en geregeld.’’