Kees Veldboer, oprichter Stichting Ambulance Wens.
Volledig scherm
Kees Veldboer, oprichter Stichting Ambulance Wens. © Jan Kok | Boomerang Fotografie

Australiërs zó onder de indruk van ‘onze’ Stichting Ambulance Wens, dat ook daar wensen uitkomen

Gratis wensen van terminale patiënten in vervulling brengen. De Stichting Ambulance Wens, gevestigd in Rotterdam-Albrandswaard, doet zeven dagen per week niet anders. Goed voorbeeld doet goed volgen, heeft oprichter Kees Veldboer inmiddels wel gemerkt. Over de hele wereld is zijn idee overgenomen. Dat nu ook The Flying Doctors in Australië die stap heeft gezet, maakt Veldboer trots.

 1. Belastingen in Rotterdam komend jaar niet omhoog: ‘Rekening van crisis komt niet terecht bij inwoners’
  Update

  Belastin­gen in Rotterdam komend jaar niet omhoog: ‘Rekening van crisis komt niet terecht bij inwoners’

  Rotterdammers hoeven niet bang te zijn dat de stad hen volgend jaar de rekening presenteert voor de extra kosten en gederfde inkomsten van de coronacrisis. Het Rotterdamse stadsbestuur belooft de gemeentelijke belastingen niet te verhogen en evenmin te bezuinigen. De bedoeling is juist om 114 miljoen euro te investeren in nieuwe huizen en leegstaande winkel- en kantoorpanden om te bouwen naar woningen.
 2. Wéér koninklijk bezoek! Willem-Alexander en Máxima zijn dit jaar kind aan huis in Rotterdam
  PREMIUM

  Wéér koninklijk bezoek! Wil­lem-Alexan­der en Máxima zijn dit jaar kind aan huis in Rotterdam

  De koning en de koningin hebben het dit jaar naar hun zin in Rotterdam. Om de haverklap brengt een van hen een bezoekje aan de Maasstad. De teller staat inmiddels op zes. Vooral Máxima is dit jaar vaak in de havenstad te vinden. Woensdag was het weer de beurt aan Willem-Alexander die de splinternieuwe Eregalerij opende in het Nederlands Fotomuseum op de Wilhelminapier. Zes bezoeken in vogelvlucht.