Annemijn Schellens in het parkje vlakbij haar school.
Volledig scherm
PREMIUM
Annemijn Schellens in het parkje vlakbij haar school. © Fleur Beerthuis

Annemijn (17) is niet actief op zoek naar de liefde, maar dat was vroeger anders: ‘Ben nu meer op mezelf’

IK ZEG JEWaar hun opa en oma spreken over Rotjeknor, hebben zij het over Roffa. Zijn volwassenen druk met huisje-boompje-beestje, zij hebben andere dingen aan hun hoofd. Ze zijn 17, bijna volwassen, wonen in of rond Rotterdam en doen hun verhaal. Annemijn Schellens uit Capelle aan den IJssel is dolblij dat ze weer binnen- en buitenshuis met vrienden kan zijn: „Weg met dat gevoel dat we iets illegaals doen.”

 1. Baran vindt dat het kabinet teveel bezig is met buurlanden: ‘Rutte: kijk naar Nederland!’
  PREMIUM
  ik zeg je

  Baran vindt dat het kabinet teveel bezig is met buurlanden: ‘Rutte: kijk naar Nederland!’

  Waar hun opa en oma spreken over Rotjeknor, hebben zij het over Roffa. Zijn volwassenen druk met huisje-boompje-beestje, zij hebben andere dingen aan hun hoofd. Ze zijn 17, bijna volwassen, wonen in of rond Rotterdam en doen hun verhaal. Baran Alpaslan uit Capelle aan den IJssel kan zich opwinden dat het kabinet zoveel bezig is met buurlanden als Duitsland en Oostenrijk: „Rutte moet veel meer focussen op wat er in ons eigen land gebeurt.”
 2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?