Water in de kelder bij Miniworld, als gevolg van de hoosbui woensdagavond.
Volledig scherm
Water in de kelder bij Miniworld, als gevolg van de hoosbui woensdagavond. © Miniworld Rotterdam

Alle hens aan dek in Miniworld Rotterdam: kelder door hoosbui alweer ondergelopen

Het was vandaag alle hens aan dek in Miniworld Rotterdam. Door de enorme hoosbui van woensdagavond was de vloer in de kelder ondergelopen. Daardoor waren het onderdeel Groot-Brittannië en de toiletten onbereikbaar. ,,Dit is al de zoveelste keer.’’

 1. Kasper (17) heeft zijn carrière al lang en breed uitgestippeld: ‘Scheidsrechter én docent’
  PREMIUM
  IK ZEG JE

  Kasper (17) heeft zijn carrière al lang en breed uitgestip­peld: ‘Scheids­rech­ter én docent’

  Waar hun opa en oma spreken over Rotjeknor, hebben zij het over Roffa. Zijn volwassenen druk met huisje-boompje-beestje, zij hebben andere dingen aan hun hoofd. Ze zijn 17, bijna volwassen, wonen in of rond Rotterdam en doen hun verhaal. Kasper Kleingeld heeft zijn carrière al lang en breed uitgestippeld: „Als scheidsrechter een WK-wedstrijd fluiten en als docent kinderen wiskunde leren. Dat u het weet.”
 2. Justitie eist 4 jaar cel tegen ernstig zieke James B. voor misbruik van 12-jarig meisje
  Play
  video

  Justitie eist 4 jaar cel tegen ernstig zieke James B. voor misbruik van 12-jarig meisje

  Het Openbaar Ministerie heeft donderdag 4 jaar cel geëist tegen James B. voor het seksueel misbruik van een 12-jarig meisje in het Hilton Hotel een jaar geleden. De Rotterdamse scholiere vertelde eerder dat dit niet tegen haar zin gebeurde. Er zou geen gemeenschap zijn geweest. De ernstige zieke 50-jarige Amerikaan heeft alles ontkend, maar er zijn dna-sporen die hier wel op wijzen. B. is in Amerika en kon de zaak tegen hem niet volgen.