Alida Dors is de nieuwe artistiek leider van Theater Rotterdam:  ,,Theater verbindt, theater biedt troost, theater prikkelt de verbeelding.”
Volledig scherm
PREMIUM
Alida Dors is de nieuwe artistiek leider van Theater Rotterdam: ,,Theater verbindt, theater biedt troost, theater prikkelt de verbeelding.” © Sanne Donders

Alida Dors van Theater Rotterdam: ‘Het was niet die romantische start die je voor ogen hebt bij zo’n overstap’

In de spiegelIn de Spiegel vertellen inwoners wonend of werkend in de regio uitgebreid over zichzelf. Vandaag: Alida Dors (43), de nieuwe artistiek leider van Theater Rotterdam. Over het moederschap, de keuze tussen Rotterdam of Amsterdam en een nieuwe baan in coronatijd.

  1. Zoveel coronaboetes zijn er in de Rotterdamse regio uitgedeeld
    PREMIUM

    Zoveel coronaboe­tes zijn er in de Rotterdam­se regio uitgedeeld

    In de Rotterdamse regio zijn de afgelopen maanden in totaal 2214 coronaboetes uitgedeeld. Zowel voor het niet naleven van de noodverordening als voor het niet dragen van een mondkapje op plekken waar dat wel verplicht is. Rotterdam steekt met kop en schouders boven de andere regiogemeenten uit. Hier zijn in totaal 1447 bekeuringen uitgedeeld. Dit blijkt uit cijfers, gerekend tot en met 28 juni, van het Openbaar Ministerie en de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond.