Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Politie

Agenten pakken mannen met tasers op

Twee mannen zijn gisteravond in een supermarkt aan de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam aangehouden, omdat ze een taser bij zich hadden. Omstanders zagen het tweetal met het  stroomstootwapen en waarschuwden de politie. 

De mannen werden in de supermarkt door agenten gefouilleerd. Beiden bleken een taser op zak te hebben. Ze zijn opgepakt voor wapenbezit en naar het bureau gebracht. Volgens de politie zagen de tasers er uit als zaklampen. 

Tegelijkertijd werd in Delfshaven preventief gefouilleerd om wapens van straat te houden. Dat deed de politie, omdat ze de laatste tijd met meerdere geweldsincidenten te maken had. Een persoon is aangehouden. De man had een boksbeugel bij zich. 

Elke ochtend op de hoogte met het laatste nieuws uit Rotterdam en omgeving? Schrijf je hier in voor onze gratis nieuwsbrief!

  1. ‘De reiziger zou schande spreken van wat ik allemaal doe in de trein’
    PREMIUM

    ‘De reiziger zou schande spreken van wat ik allemaal doe in de trein’

    'Neus ophalen in de trein? Doe dat lekker thuis!' Ik smul van de rubriek Joost mag 't weten in deze krant. Wijsheid komt met de jaren, en aangezien Joost Prinsen (77) al een eind op weg is, beantwoordt hij al uw vragen. Deze keer wil iemand, die dagelijks met de trein tussen Rotterdam en Utrecht reist, weten waarom medereizigers voortdurend lawaaierig hun neus ophalen. 'Kunnen ze niet gewoon wachten totdat ze thuis zijn?'