Door de lockdown werd Jessica Charité-Hoogvliet (32) gedwongen tot thuispassessies, maar nu kan het weer fysiek in haar winkel in Barendrecht.
Volledig scherm
PREMIUM
Door de lockdown werd Jessica Charité-Hoogvliet (32) gedwongen tot thuispassessies, maar nu kan het weer fysiek in haar winkel in Barendrecht. © Sabine Molenaar

Aanstaande bruiden konden door de lockdown niet naar Jessica, dus bracht zij de trouwjurken naar hen

Het zal je maar gebeuren: je opent net een bruidswinkel in september, kondigt de minister-president drie maanden later aan dat het land in lockdown gaat. Voor veel ondernemers moesten de fysieke winkels dus dicht. ,,Ik heb er een nacht van wakker gelegen, maar de dag erna heb ik alles omgegooid”, vertelt de Rijsoordse Jessica Charité-Hoogvliet (32) van Something Blue Bruidsmode in Barendrecht.

  1. Je kijkt je ogen uit op het enige echte originele Rotterdamse Speelkleed

    Je kijkt je ogen uit op het enige echte originele Rotterdam­se Speelkleed

    De eerste versie vloog twee jaar geleden de winkel uit, maar nu is het weer te koop: het enige echte originele Rotterdamse Speelkleed. Met een kleurrijke wirwar van straten, pleinen en bruggen, plus onze schitterende iconen zoals de Markthal, De Kuip en Rotterdam Centraal. Een stukje groter dan de vorige uitvoering, zodat nu twee kinderen tegelijk zich kunnen vermaken op deze ‘zachte plattegrond’ van de Maasstad.