Thuiswedstrijd SC Gastel met de tribune en kantine op de achtergrond en daar weer achter brede school Futura. De voetbalclub groeit als kool en dus kijkt de politieke fractie WOS Halderberge uit naar een nieuwe gebiedsvisie op het sportcluser.
Volledig scherm
Thuiswedstrijd SC Gastel met de tribune en kantine op de achtergrond en daar weer achter brede school Futura. De voetbalclub groeit als kool en dus kijkt de politieke fractie WOS Halderberge uit naar een nieuwe gebiedsvisie op het sportcluser. © SC Gastel

Zomernota Halderberge verloopt vlotjes nu Rijk met extra geld voor jeugdzorg over de brug komt

OUDENBOSCH - Met het extra geld dat het Rijk overmaakt voor jeugdzorg kunnen de meeste gemeenten zwarte cijfers schrijven. Dat praat een stuk makkelijker als tijdens de raadsvergadering de Zomernota aan bod komt. Zo ook in Halderberge waar de miljoenen de voorbije weken over tafel rolden voor dorpshuizen en onderwijshuisvesting. 

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.