Theo Santegoets (rechts) verzamelde ruim 300 handtekeningen om de Molensingel in Wouw naar 30km/u weg te wijzigen. Dit initiatief is hij samen gestart samen met Han de Smet (links)
Volledig scherm
Theo Santegoets (rechts) verzamelde ruim 300 handtekeningen om de Molensingel in Wouw naar 30km/u weg te wijzigen. Dit initiatief is hij samen gestart samen met Han de Smet (links) © Pix4Profs/Moreno Molenaar

Wouwenaren in actie voor een veiligere Molensingel: ‘Straks is het kalf verdronken en dempt men de put’

WOUW - Een kleine driehonderd Wouwenaren eisen dat de gemeente maatregelen neemt om de verkeersveiligheid op de Molensingel te verbeteren. Volgens hen wordt er regelmatig te hard gereden en zou de maximumsnelheid moeten worden aangepast naar 30 kilometer per uur.

  1. Geen klopjacht op geboeide verdachte die vluchtte in politieauto: 'Hij zal binnenkort wel binnenkomen'
    PREMIUM

    Geen klopjacht op geboeide verdachte die vluchtte in politieau­to: 'Hij zal binnenkort wel binnenko­men'

    ROOSENDAAL - De geboeide verdachte die vorige week kort na zijn arrestatie in Roosendaal wist te vluchten door achter het stuur van een politieauto te kruipen, is nog altijd spoorloos. Hij is volgens getuigen iemand die vaak met de politie in aanraking is geweest voor (kleine) drugsdelicten. Drie dagen eerder zou de Roosendaler nog zijn opgepakt met hennep in een verborgen ruimte van zijn auto.