Volledig scherm
PREMIUM
De actie van jongeren vorig jaar. © Privé

Voor de derde keer duwen jongeren Stijns auto 's nachts de straat op in Oudenbosch: ‘Lijkt een gerichte actie’

OUDENBOSCH - En wéér stond zondagochtend de auto dwars over de weg. Terwijl hij de dag ervoor nog netjes in het vak was geparkeerd. Voor de derde keer in anderhalf jaar tijd is de auto van Stijn Kerstens (36) en zijn vriendin Marinka op straat getrokken door een groep jongeren. Voor de daders misschien onschuldig kattekwaad, maar het paar uit Oudenbosch wordt er steeds angstiger door. ,,Het lijkt op een gerichte actie.’ 

Nadat een buurman het stel zondagochtend rond 09.00 uur bruut wekte met de mededeling dat hun auto wéér deels op de Oudenbossche Zouavenlaan stond, pakten ze direct de camerabeelden erbij. En ja hoor, rond 02.15 uur is te zien hoe een jongen op de fiets hun vuilnisbak omtrapt. Een paar minuten later verschijnt een groepje van vijf jongeren dat sjort aan de auto. 

  1. Zes vragen over dronken Bulgaar die babyleven verwoestte door aanrijding
    PREMIUM

    Zes vragen over dronken Bulgaar die babyleven verwoestte door aanrijding

    OUDENBOSCH - Een Bulgaar wordt ervan verdacht dat hij op 1 november 2015 stomdronken een ongeluk veroorzaakte waardoor een baby zwaar gehandicapt raakte. Tegen de man werd woensdag 108 dagen celstraf geëist, waarvan 50 dagen voorwaardelijk. Als de rechter die eis toewijst lijkt de kans klein dat de Bulgaar zijn straf moet uitzitten. Hij is namelijk verdwenen. Op sociale media roept de zaak immense verontwaardiging op.