Volledig scherm
PREMIUM
Bobby R. zou een doek in de mond van een 21-jarige vrouw hebben gestopt en haar hebben verkracht. © Shutterstock

Verkrachting Oudenbosch ‘door zwarte magie’

BREDA/OUDENBOSCH - Verdachte Bobby R. (37) uit het Vlaamse Loenhout zou vijf jaar de cel in moeten vanwege een gruwelijke verkrachting in Oudenbosch op 21 maart. Dat eiste officier van justitie Anita Gaillard-Beugeling donderdag in de rechtbank in Breda. R. denkt dat zijn stiefmoeder met z’n geest speelde. ,,Het was zwarte magie.”

R. heeft erkend dat hij de vrouw heeft aangerand, maar ontkende donderdag dat hij de vrouw verkrachtte. Feit is dat hij bij de vrouw aan de deur kwam. Hij had een pakketje bij zich dat moest worden bezorgd. Toen hij eenmaal binnen was bij de 21-jarige vrouw is hij naar de wc gegaan.

  1. Zes vragen over dronken Bulgaar die babyleven verwoestte door aanrijding
    PREMIUM

    Zes vragen over dronken Bulgaar die babyleven verwoestte door aanrijding

    OUDENBOSCH - Een Bulgaar wordt ervan verdacht dat hij op 1 november 2015 stomdronken een ongeluk veroorzaakte waardoor een baby zwaar gehandicapt raakte. Tegen de man werd woensdag 108 dagen celstraf geëist, waarvan 50 dagen voorwaardelijk. Als de rechter die eis toewijst lijkt de kans klein dat de Bulgaar zijn straf moet uitzitten. Hij is namelijk verdwenen. Op sociale media roept de zaak immense verontwaardiging op.