Volledig scherm
Politie © Politie

Verkeerscontrole Roosendaal: automobilist rijdt met 83 kilometer per uur door centrum

ROOSENDAAL - Een verkeerscontrole in het centrum van Roosendaal heeft dinsdagochtend een automobilist 334 euro armer gemaakt. De man reed met een snelheid van 83 kilometer per uur door de Brugstraat.

De controle werd uitgevoerd op de Brugstraat en de Stationsstraat na klachten van buurtbewoners. De automobilist werd bekeurd voor het overschrijden van de maximale snelheid met 30 kilometer per uur.

In totaal werden zeventien verkeersovertreders beboet.

  1. Conducteur aan schandpaal genageld door groep ‘Tegen Boerkaverbod’ nadat hij Roosendaalse nikabdraagster uit trein zet

    Conducteur aan schandpaal genageld door groep ‘Tegen Boerkaver­bod’ nadat hij Roosendaal­se nikabdraag­ster uit trein zet

    ROOSENDAAL - De 19-jarige nikabdraagster uit Roosendaal die maandag uit de trein dreigde te worden gezet heeft van de confrontatie een filmpje gemaakt en is op de Facebookpagina Tegen Boerkaverbod geplaatst. In het filmpje wordt de identiteit van de conducteur nadrukkelijk getoond. De NS vindt dit veel te ver gaan: ,,Onze mensen moeten met rust gelaten worden, ook op sociale media.”