Bijplaatsingen bij afvalcontainers zijn de gemeente én de gemeenteraad een doorn in het oog. Maar de raad vindt de aangekondigde aanpak van dat zwerfafval niet duidelijk genoeg.
Volledig scherm
PREMIUM
Bijplaatsingen bij afvalcontainers zijn de gemeente én de gemeenteraad een doorn in het oog. Maar de raad vindt de aangekondigde aanpak van dat zwerfafval niet duidelijk genoeg. © Henk Den Ridder

‘Vage’ aanpak van zwerfafval in Roosendaal wordt gekraakt: ‘Erg teleurstellend’

ROOSENDAAL - De Roosendaalse gemeenteraad kraakt de aanpak van zwerfafval van wethouder Klaar Koenraad. In een brandbrief stellen - op Koenraads eigen GroenLinks na - alle fracties ‘sterke twijfels’ te hebben bij de onlangs gepresenteerde aanpak van dat straatafval. 

  1. Hoe vertel je je kind dat hij of zij van een donor is? 'Ouders ervaren ongemak en willen graag hulp’

    Hoe vertel je je kind dat hij of zij van een donor is? 'Ouders ervaren ongemak en willen graag hulp’

    Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.