Abe Celi blijft voorlopig de laatste winnaar in Nispen, de editie van 2019 van de Wielerronde van Nispen blijft voorlopig de laatste. Het comité heeft besloten ook de koers van oktober te annuleren. De volgende editie staat gepland op 3 juli 2022.
Volledig scherm
Abe Celi blijft voorlopig de laatste winnaar in Nispen, de editie van 2019 van de Wielerronde van Nispen blijft voorlopig de laatste. Het comité heeft besloten ook de koers van oktober te annuleren. De volgende editie staat gepland op 3 juli 2022. © Pix4Profs/Tonny Presser

Toch geen Nispense wielerronde, comité verzet koers naar 2022: ‘Alle seinen op rood door de delta-variant’

NISPEN - De Wielerronde van Nispen gaat voor het tweede jaar op rij niet door. Stichting Wielercomité Nispen heeft besloten de koers van zondag 3 oktober alsnog te cancellen, vanwege de coronacrisis. De organisatie mikt nu op een herkansing op zondag 3 juli 2022.

  1. Appartementen in pastorie en Sint-Martinuskerk in Schijf: ‘Eeuwig zonde als de kerk zou verdwijnen’
    PREMIUM

    Appartemen­ten in pastorie en Sint-Martinus­kerk in Schijf: ‘Eeuwig zonde als de kerk zou verdwijnen’

    SCHIJF - De pastorie van Schijf wordt omgebouwd tot appartementencomplex voor senioren. Ook in de naastgelegen Sint-Martinuskerk zouden woningen kunnen komen. Die plannen heeft de Stichting Kerk en Samenleving uit Schijf. Er blijft in de kerk ruimte gewoon voor diensten en vieringen. Op die manier hoopt de Schijfse gemeenschap de woningmarkt een zetje te geven én het leegkomend religieus erfgoed te bewaren.