Volledig scherm
PREMIUM
10-08-2019 - Nispen- Foto: Pix4Profs/Peter Braakmann - In openluchttheater Nispen vindt dit weekend een toneelvoorstelling van Drie Maal Plankenkoorts plaats, aansluitend volgt er nog een muziekoptreden. © Pix4Profs/Peter Braakmann

Theatergroep Drie Maal Plankenkoorts geeft mannen stoomcursus stoer zijn in het Openluchttheater Nispen

NISPEN - Eigenlijk zijn mannen gewoon heel zielig. Daar komt het op neer in de voorstelling 'Ballen' van Drie Maal Plankenkoorts, zaterdagavond in het Openluchttheater in Nispen. Of eigenlijk is het meer een stoomcursus, compleet met powerpoints en stappenplan, die acteurs Dragan Zuijkerbuijk en Ad Paantjens geven. Want de man wil weer stoer zijn. Hij wil zijn ballen terug!

Er is in de evolutie van de man iets compleet misgegaan sinds de stoere Neanderthaler zijn buit terug sleepte naar de grot. De man van nu is lief, gaat braaf shoppen met zijn vrouw en kijkt 's avonds naast de potpourri en kaarsjes gezellig mee naar de zoveelste romcom. Om zich weer een beetje vent te voelen, trapt hij zich op de racefiets urenlang het snot voor ogen. ,,Maar ik kan toch niet de hele dag op de fiets zitten'', roept Ad Paantjens vertwijfeld uit. 

  1. Reünie Den Duysent Vresen en Elke's Pub: ‘Once upon a time in Roosendaal’
    PREMIUM

    Reünie Den Duysent Vresen en Elke's Pub: ‘Once upon a time in Roosendaal’

    ROOSENDAAL - Ze zijn wat zwaarder, wat grijzer en die wilde haren zijn ze vaak letterlijk kwijt. Maar de herkenning is er, zaterdagmiddag bij de reünie van Elke’s Pub en Den Duysent Vresen. Bij de Moriaan komen oud-bezoekers, medewerkers en muzikanten samen om herinneringen op te halen aan de roemruchte cafés waar ze in de jaren zeventig kind aan huis waren. ,,Once upon a time in Roosendaal’', verzucht Kees Luijkx, de uitbater van destijds.