Volledig scherm
20180902 - Roosendaal - Foto: Tonny Presser/Pix4Profs - drukte op de Kermis op de Kade © Tonny Presser © 2018

Sterrenmiddag vervangt gehandicaptenmiddag op de Roosendaalse kermis

ROOSENDAAL - De bonkende muziek gaat een tandje zachter, de lampen flitsen en knipperen wat minder en de attracties draaien allemaal nét een tikkie langzamer: tijdens de Sterrenmiddag moet ook mensen met een beperking en ouderen kunnen genieten van alles wat de Roosendaalse kermis te bieden heeft. 

Helemaal nieuw is deze aangepaste kermismiddag niet, Roosendaal kende al jaren de traditie met één middag die gereserveerd werd voor mensen met een beperking. 

Maar de organisatie trekt het dit jaar breder. ,,Met deze prikkelarme kermismiddag kijken we verder dan alleen mensen met een handicap. Deze middag is bedoeld voor ouderen, of voor mensen met autisme.’’

Opgeven

De Sterrenmiddag vindt op dinsdag 10 september plaats, van 13.00 uur tot 16.00 uur. Wie de kermis het liefst op die middag aan wil doen, moet zich daar wel voor aanmelden. Dat kan via een formulier op de website: www.kermisinroosendaal.nl. 

De kermis vindt dit jaar van vrijdag 6 september tot en met donderdag 12 september plaats. Verspreid over de Markt, Bloemenmarkt, Tongerloplein, Kade, Kadeplein en de Oostelijke Havendijk staan ongeveer 85 attracties opgesteld.