Volledig scherm
Shantykoor Bossche Maten zingt voorafgaand aan de film Fisherman’s Friends.

Shantykoor Oudenbosch luidt zingend de film Fisherman’s Friends in

OUDENBOSCH - In filmhuis Fanfare draait donderdag 7 november de Britse film Fisherman’s Friends. In de haven van Port Isaac in het Engelse Cornwall worden nog elke vrijdag zeemansliederen gezongen. De Londense muziekproducent Danny is onder de indruk en wil een een platencontract voor ze afsluiten. 

Inmiddels is de film ook realiteit geworden en staan de Fisherman’s Friends in de Engelse hitlijsten. Om helemaal in de sfeer te komen heeft het filmtheater De Bossche Maten uit Oudenbosch uitgenodigd. Voorafgaand aan de film brengen ook zij enkele zeemansliederen ten gehore. Het optreden met aansluitend de film begint om 20.15 uur. De film is te zien in de Utopiazaal van het Markland College en wordt met pauze vertoond.

  1. Zes vragen over dronken Bulgaar die babyleven verwoestte door aanrijding
    PREMIUM

    Zes vragen over dronken Bulgaar die babyleven verwoestte door aanrijding

    OUDENBOSCH - Een Bulgaar wordt ervan verdacht dat hij op 1 november 2015 stomdronken een ongeluk veroorzaakte waardoor een baby zwaar gehandicapt raakte. Tegen de man werd woensdag 108 dagen celstraf geëist, waarvan 50 dagen voorwaardelijk. Als de rechter die eis toewijst lijkt de kans klein dat de Bulgaar zijn straf moet uitzitten. Hij is namelijk verdwenen. Op sociale media roept de zaak immense verontwaardiging op.