De nieuwbouw geintegreerd in de bestaande bouw aan de Vincentiusstraat.
Volledig scherm
PREMIUM
De nieuwbouw geintegreerd in de bestaande bouw aan de Vincentiusstraat. © Tekening Frencken - Scholl Architecten / Norbertus Gertrudis Mavo

sg Tongerlo in startblokken voor nieuwe NorbertusGertrudis-mavo en -lyceum

ROOSENDAAL - Zoals het er nu naar uitziet kunnen de leerlingen van de Norbertus Gertrudis mavo eind volgend jaar de nieuwbouw aan de Vincentiustraat gaan betrekken. De havo-vwo-leerlingen van het Norbertus Gertrudis Lyceum zullen in het schooljaar 2022 - 2023 hun gedroomde vernieuwbouw aan de Lyceumlaan gebouwd zien worden. 

  1. Van een zoutloos dorpje een bruisend Sprundel maken, dat is Jac van Trijp wel toevertrouwd

    Van een zoutloos dorpje een bruisend Sprundel maken, dat is Jac van Trijp wel toever­trouwd

    SPRUNDEL – Ze zijn er nog; mensen die zichzelf compleet wegcijferen om het eigen dorp zo goed mogelijk uit te dragen. In Sprundel is dat Jac van Trijp. Het dorp hangt van evenementen aan elkaar en er is maar weinig waar Van Trijp niet zijn schouders onder zet. Hij speelt daarbij graag de rol van rangeerder: als iets goed op de rails is gezet, mag de Sprundelaar het graag overdragen aan een volgende groep organisatoren. Op de koffie thuis in het voormalig Rabobank-kantoor in de Fatimastraat komt meteen het Sprundels Wonder, een machtig caramelgebakje, op tafel.