De politieke kogel is door de kerk: de gemeenteraad geeft unanieme steun aan de gebiedsvisie Bulkenaar waar het nieuwe Bravis ziekenhuis gebouwd moet worden.
Volledig scherm
De politieke kogel is door de kerk: de gemeenteraad geeft unanieme steun aan de gebiedsvisie Bulkenaar waar het nieuwe Bravis ziekenhuis gebouwd moet worden. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Roosendaalse politiek unaniem akkoord met gebiedsplan voor nieuw ziekenhuis

ROOSENDAAL - Zoals verwacht is de Roosendaalse gemeenteraad donderdagavond unaniem akkoord gegaan met de gebiedsvisie voor Bulkenaar, het nu nog groene en agrarische gebied tussen de A58 en woonwijk Tolberg waar vanaf 2023 het nieuwe Bravis ziekenhuis moet verrijzen.

  1. Meseret (19): ‘In winkels in Roosendaal lopen ze achter mij aan, ze zijn bang dat ik pik omdat ik zwart ben’
    PREMIUM

    Meseret (19): ‘In winkels in Roosendaal lopen ze achter mij aan, ze zijn bang dat ik pik omdat ik zwart ben’

    ROOSENDAAL - Meseret Mehari is 19 jaar en kwam vijf jaar geleden als vluchteling met haar moeder uit Eritrea naar Nederland. ,,Als ik in Roosendaal ga winkelen word ik elke keer achterna gelopen door een winkelmedewerker. Die vraagt dan wat ik ga doen. Ze zijn bang dat ik iets pik omdat ik zwart ben. Dat voel ik aan alles. Niemand spreekt het uit, maar het voelt voor mij wel zo”, zegt Mehari.