Volledig scherm
PREMIUM
Sinds vorig jaar geldt er op en om de Oude Markt een verbod voor scooters en bromfietsen. De gemeente breidt dat nu uit met de Nieuwe Markt. © Foto Alfred de bruin

Roosendaal breidt het scooterverbod uit: ook verboden te brommen op de Nieuwe Markt

ROOSENDAAL - De gemeente Roosendaal breidt het scooter- en bromfietsverbod in de binnenstad uit naar de Nieuwe Markt. Eind februari, begin maart worden ook daar camera's geplaatst die - net als nu al op de Oude Markt - de kentekens van alle voorbijrijdende scooters en bromfietsen registreren én controleren. 

Wie straks met uitzondering van tussen 6.00 uur en 11.00 uur over de Nieuwe Markt snort zonder geldige ontheffing op zak, loopt het risico op de bon geslingerd te worden. 

  1. Samenloop voor Hoop Roosendaal brengt 98.800 euro op

    Samenloop voor Hoop Roosendaal brengt 98.800 euro op

    ROOSENDAAL - Aan de kant klinkt applaus als de eregasten de eerste ronde van de Samenloop voor Hoop lopen. Je ziet de spanning op de gezichten, leven tussen hoop en vrees heeft zijn sporen nagelaten. Op de Wielerexperience is zaterdag om precies 15.00 uur de Samenloop voor Hoop gestart. Tijdens deze wandelestafette lopen mensen 24 uur lang in groepen het rondje van 950 meter, met als doel: geld inzamelen voor KWF Roosendaal en Inloophuis Rose-Linde.