Volledig scherm
PREMIUM
Brommers kijken op Rockin’ Wouw, dit jaar hoopt de organisatie nog meer voertuigen uit de jaren ’50 te kunnen laten zien op het festival.

Rockin’ Wouw breidt fors uit: groter, langer, meer muziek en meer oldtimers... maar nog steeds gratis

WOUW - Glimmende oldtimers, swingende rockabilly-muziek, meiden in petticoats en jongens met vetkuiven. Wouw gaat op zaterdag 31 augustus opnieuw 60, 70 jaar terug in de tijd tijdens de vierde editie van fifties- en sixtiesfestival Rockin’ Wouw. 

Maar dit jaar is anders dat de voorgaande jaren: het festival breidt fors uit. Na drie succesvolle edities aan de Roosendaalsestraat verkast het evenement naar de monumentale Markt in Wouw. En niet meer op zondag, maar op zaterdag. Meer tijd en meer ruimte voor meer bezoekers. 

  1. Reünie Den Duysent Vresen en Elke's Pub: ‘Once upon a time in Roosendaal’
    PREMIUM

    Reünie Den Duysent Vresen en Elke's Pub: ‘Once upon a time in Roosendaal’

    ROOSENDAAL - Ze zijn wat zwaarder, wat grijzer en die wilde haren zijn ze vaak letterlijk kwijt. Maar de herkenning is er, zaterdagmiddag bij de reünie van Elke’s Pub en Den Duysent Vresen. Bij de Moriaan komen oud-bezoekers, medewerkers en muzikanten samen om herinneringen op te halen aan de roemruchte cafés waar ze in de jaren zeventig kind aan huis waren. ,,Once upon a time in Roosendaal’', verzucht Kees Luijkx, de uitbater van destijds.