De Norbertusparochie in Roosendaal wil de Sint Josephkerk (met daarnaast de pastorie) als enige katholieke kerk in de stad open houden.
Volledig scherm
De Norbertusparochie in Roosendaal wil de Sint Josephkerk (met daarnaast de pastorie) als enige katholieke kerk in de stad open houden. © Pix4Profs/Peter van Trijen

Noodkreet van aftredend bestuur Norbertusparochie in Roosendaal

ROOSENDAAL - Verbijsterd, onduidelijk, gefrustreerd, verbitterd, vol onbegrip, een rad voor ogen gedraaid. Het zijn geen termen uit een verhit politiek debat in het oude raadhuis, maar uit een brief op poten van het aftredend bestuur van de Roosendaalse Sint Norbertusparochie aan bisschop Liesen van Breda.

 1. Toekomstig minister Bas van ’t Wout komt uit Hoeven: ‘Als iemand het kan, is hij het wel’
  PREMIUM

  Toekomstig minister Bas van ’t Wout komt uit Hoeven: ‘Als iemand het kan, is hij het wel’

  HOEVEN- Integer, een harde werker, kalm, maar ook een fervent PSV-supporter, een degelijk pianospeler (van Frédéric Chopin tot André Hazes) én een goede vriend. Intimi uit Hoeven zijn laaiend enthousiast over plaatsgenoot Bas van ’t Wout (VVD), beoogd opvolger van de vorige week opgestapte Eric Wiebes als minister van Economische Zaken en Klimaat. ,,Als er iemand hiervoor geschikt is, dan is het Bas wel.’’ Maar wie is Bas van ’t Wout eigenlijk?
 1. Clinic in Oostburg: 'Jeugd mag gelukkig nog wel voetballen'
  Play

  Clinic in Oostburg: 'Jeugd mag gelukkig nog wel voetballen'

 2. Juf Marina verrast de kinderen van Philippine met raambezoekjes
  Play

  Juf Marina verrast de kinderen van Philippine met raambezoek­jes