Wethouder Martien de Bruijn op de freesmachine op de Sprundelseweg, waar hij een begin maakte met de rotonde voor de zuidelijke tak van de omleidingsweg.
Volledig scherm
Wethouder Martien de Bruijn op de freesmachine op de Sprundelseweg, waar hij een begin maakte met de rotonde voor de zuidelijke tak van de omleidingsweg. © peter van trijen/pix4profs

Nog twee kilometer zuidwaarts en dan wordt het in elk Rucphens dorp rustig

RUCPHEN - Asfalt via de freesmachine in de laadbak van een vrachtwagen mikken is nog geen eenvoudige klus. Maar wethouder Martien de Bruijn van Rucphen ging maandagmorgen de uitdaging graag aan. Het gros kwam op de juiste plaats terecht. En anders was er altijd nog het veegwagentje in het konvooi van Dura Vermeer.

  1. Zo'n 240 medewerkers Bravis zitten thuis: zorg fors afgeschaald

    Zo'n 240 medewer­kers Bravis zitten thuis: zorg fors afge­schaald

    ROOSENDAAL/BREDA - De stijging van het aantal coronapatiënten in combinatie met een aanzienlijke uitval van medewerkers leidt ertoe dat het Bravis ziekenhuis in Roosendaal en Bergen op Zoom fors ingrijpt in de reguliere zorg. Alleen acute ingrepen en oncologische operaties worden komende week gedaan. Alle andere operatieve zorg is uitgesteld. Het ziekenhuis benadrukt dat poliklinische zorg en verloskunde wel doorgaan.