Alle betrokkenen bij Leisurepark De Stok in Roosendaal gaan samenwerken. Vlnr: wethouder Cees Lok, Pieter van Voorst Vader (Designer Outlet Roosendaal) en Nicky Broos (Ondernemersvereniging). Op de achtergrond kijkt Francois Peeters van Designer Outlet toe.
Volledig scherm
PREMIUM
Alle betrokkenen bij Leisurepark De Stok in Roosendaal gaan samenwerken. Vlnr: wethouder Cees Lok, Pieter van Voorst Vader (Designer Outlet Roosendaal) en Nicky Broos (Ondernemersvereniging). Op de achtergrond kijkt Francois Peeters van Designer Outlet toe. © Henk den Ridder

Neuzen van alle ondernemers op Leisurepark De Stok staan dezelfde kant op

ROOSENDAAL - Het leek enige jaren geleden onmogelijk. Maar nu is het toch gelukt. De neuzen van alle ondernemers op Leisure Park De Stok in Roosendaal staan dezelfde kant op. Maandag hebben de betrokkenen verklaard samen aan een nieuw toekomst van het park-in-opbouw te gaan werken.

  1. Na alle miljoeneninvesteringen moet Halderberge weer een beetje gaan sparen

    Na alle miljoenen­in­ves­te­rin­gen moet Halderber­ge weer een beetje gaan sparen

    OUDENBOSCH - Van de hand op de knip houden is voorlopig nog geen sprake en van bezuinigen evenmin, maar de gemeente Halderberge moet wel op de kleintjes gaan letten. Door miljoeneninvesteringen in onder andere de dorpshuizen (zo’n 9 miljoen euro) en schoolgebouwen (pakweg 6,5 miljoen) loopt de schuld van de gemeente flink op. ,,En dat baart wel wat zorgen’’, zegt Jan Mollen, wethouder financiën.