Klassikaal les op De Fakkel in Roosendaal: in het speciaal onderwijs wordt veel gewerkt met pictogrammen: beelden op het digibord waarmee kinderen hun emoties kunnen aangeven.
Volledig scherm
PREMIUM
Klassikaal les op De Fakkel in Roosendaal: in het speciaal onderwijs wordt veel gewerkt met pictogrammen: beelden op het digibord waarmee kinderen hun emoties kunnen aangeven. © Pix4Profs / Peter van Trijen

Moeder Chantal over thuisonderwijs: ‘Eén brok frustratie’

Het was een regelrecht drama, één brok frustratie. Zie een kind dat op een school voor speciaal onderwijs zit maar eens thuis aan het leren te krijgen. Een zo goed als onmogelijke missie, zegt moeder Chantal Vermeulen die dolblij is dat haar zoontje Jessy (6) ’s ochtends weer gewoon terechtkan op De Fakkel in Roosendaal.

 1. SP verdwijnt na breuk uit Roosendaalse raad: ‘We voelen ons machteloos en gefrustreerd’
  PREMIUM

  SP verdwijnt na breuk uit Roosendaal­se raad: ‘We voelen ons machteloos en gefrus­treerd’

  ROOSENDAAL - De driekoppige SP-fractie in de Roosendaalse gemeenteraad breekt per direct met de partij en gaat zelfstandig verder als Lokaal Sociaal 21. Aanleiding is een gebrek aan steun dat fractievoorzitter Adriënne Maas en raadsleden Marion Heessels en Michael Beens zeggen te ervaren vanuit het bestuur. Daarmee verdwijnt de SP na 25 jaar in één klap uit de Roosendaalse raad.
 1. Domburgse ondernemers slaan alarm: wij moeten open!
  Play

  Domburgse onderne­mers slaan alarm: wij moeten open!

 2. Klompenmaker Jaap uit Heinkenszand luidt de noodklok
  Play

  Klompenma­ker Jaap uit Heinkens­zand luidt de noodklok