Volledig scherm
PREMIUM
Het gebouw van het migrantenhotel aan de Gastelseweg in Roosendaal. © Henk den Ridder

Migranten komen misschien dit najaar al naar de Gastelseweg in Roosendaal

ROOSENDAAL - Het gebouw is van buiten al klaar, maar er moet aan de binnenkant nog veel werk worden verzet. Als alles meezit verwelkomt ondernemer Ilyas Etik van Atik Uitzendbureau nog dit jaar de eerste bewoners van het migrantenhotel dat nu aan de Gastelseweg in Roosendaal wordt gebouwd.

De planning die dit voorjaar is gemaakt, ging er vanuit dat de eerste migranten eind dit jaar komen. Maar de bouw is voorspoedig gegaan en Orhan Parlamis van Atik Uitzendbureau (collega van Ilyas Etik) zegt dat de bewoners misschien al eerder de sleutel kunnen krijgen.

  1. Reünie Den Duysent Vresen en Elke's Pub: ‘Once upon a time in Roosendaal’
    PREMIUM

    Reünie Den Duysent Vresen en Elke's Pub: ‘Once upon a time in Roosendaal’

    ROOSENDAAL - Ze zijn wat zwaarder, wat grijzer en die wilde haren zijn ze vaak letterlijk kwijt. Maar de herkenning is er, zaterdagmiddag bij de reünie van Elke’s Pub en Den Duysent Vresen. Bij de Moriaan komen oud-bezoekers, medewerkers en muzikanten samen om herinneringen op te halen aan de roemruchte cafés waar ze in de jaren zeventig kind aan huis waren. ,,Once upon a time in Roosendaal’', verzucht Kees Luijkx, de uitbater van destijds.