Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP XTRA

Mannen in Oud Gastel en Bergen op Zoom beboet voor rijden zonder rijbewijs

BERGEN OP ZOOM - Twee mannen in Bergen op Zoom en Oud Gastel zijn dinsdagavond in hun kraag gegrepen omdat zij rondreden zonder rijbewijs. Beiden kregen een bekeuring.

De situatie in Bergen op Zoom, waar agenten op de Argolaan controleerden, was het merkwaardigst. Omstreeks 20.30 uur zagen zij een auto zonder werkende koplamp passeren. De bestuurder, een 20-jarige man uit Bergen op Zoom, bleek niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. Hij kreeg een bekeuring voor het rijden zonder rijbewijs, het hebben van een kapotte koplamp en het rijden met een kapotte buitenspiegel.

Ook de andere inzittenden beschikten niet over een rijbewijs. De agenten namen de autosleutels daarom in en lieten de auto op de Argolaan staan. Later op de avond haalde iemand mét autorijbewijs de sleutels op. Die persoon bracht de auto weer huiswaarts.

Oud Gastel

Op De Kralen in Oud Gastel controleerde een motoragent omstreeks 19.15 uur een man die rondreed op een motorscooter. De 35-jarige bestuurder uit Oudenbosch bleek eveneens niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. Hij werd bekeurd.