politie hond
Volledig scherm
politie hond © thinkstock

Man (22) uit Roosendaal aangehouden voor misdragen op straat: politiehond houdt omstanders op afstand

ROOSENDAAL - Bij een incident in de wijk Kroeven in Roosendaal is vrijdagavond een 22-jarige man uit Roosendaal aangehouden. De man zou zich flink hebben misdragen. 

Rond 20.50 uur kwam er bij de politie een melding binnen van een ‘conflictsituatie’ in de Van Effenlaan. Terwijl agenten met iemand in gesprek waren, kwam de Roosendaler schreeuwend op die persoon en op de agenten afgerend. ,,Om te voorkomen dat de man de agent of de persoon met wie hij in gesprek was kon aanvallen, is hij aangehouden voor het verstoren van de openbare orde", aldus de politie. 

De gemoederen liepen bij omstanders inmiddels hoog op. Meerdere agenten en diensthond Ringo moesten ervoor zorgen dat zij op afstand bleven. 

De aangehouden man is na het afleggen van een verklaring met een proces-verbaal op zak naar huis gestuurd.

  1. Binnenkijken in de nieuwe bioscoop van Roosendaal: hier kijk jij straks naar de nieuwste films
    PREMIUM

    Binnenkij­ken in de nieuwe bioscoop van Roosendaal: hier kijk jij straks naar de nieuwste films

    ROOSENDAAL - Meters aan rode stof hangen al aan de muur. Bussels koperdraadjes verraden precies waar de speakers komen te hangen. Op de gigantische houten hellingen staat tot op de millimeter afgetekend waar de stoelen moeten komen. De muren achterin staan zo glad als een spiegel, klaar voor zes enorme doeken. Langzaam maar zeker begint het immense gebouw aan de Nieuwstraat écht op een bioscoop te lijken.