Volledig scherm
Archieffoto ter illustratie. © Getty Images/iStockphoto

Man (22) probeert pizza te betalen met vals geld in Roosendaal

ROOSENDAAL - Een 22-jarige man uit Roosendaal is zondagmiddag aangehouden omdat hij probeerde een pizza af te rekenen met vals geld. 

De jongeman had rond 14.00 uur een pizza besteld en wilde deze ter plekke afrekenen met de bezorger. Deze vertrouwde het briefje van 50 euro dat hij kreeg niet. De kwaliteit van het briefje was erg slecht en daarom wilde de bezorger het briefje niet aannemen. 

De politie ontdekte bij aankomst dat de verdachte nog meer briefjes op zak had. In totaal hebben ze zeven nep-briefjes van 50 euro in beslag genomen. Het wordt nog onderzocht waar de briefjes vandaan komen. 

  1. Kaartverkoop Tullepetaons Klûnen: ‘Dit is een enorm gekkenhuis’
    PREMIUM
    video

    Kaartver­koop Tullepeta­ons Klûnen: ‘Dit is een enorm gekkenhuis’

    ROOSENDAAL - Het is pas zondag 26 januari, maar de kaarten gingen vandaag al in de verkoop. Het Tullepetaons Klûnen leeft in Roosendaal. Om precies 13.11 uur gingen de 3.500 kaarten in de verkoop bij de ijsbaan op de Markt. Een dik uur later waren alle kaarten weg. ,,Ik ben om 10.30 uur vertrokken thuis. Ik ben er een heel jaar mee bezig", zegt Desiree die vooraan stond en de eerste kaarten wist te bemachtigen.